1. תחילה, חממו מחבת עם מעט שמן זית על אש בינונית.
2. בקערה קטנה, טרפו את הביצים עם מעט מלח ופלפל לפי הטעם.
3. שפכו את תערובת הביצים למחבת וחכו עד שהחביתה מתייצבת מעט, ואז הפכו אותה בעדינות לטיגון נוסף של דקה.
4. בזמן שהחביתה מתבשלת, חתכו את העגבנייה לפרוסות דקות.
5. מרחו כף פסטו על כל פרוסת לחם.
6. הניחו את החביתה המוכנה על פרוסת לחם אחת, סדרו מעליה את פרוסות העגבנייה וסגרו עם פרוסת הלחם השנייה.
7. לחצו מעט על הכריך כדי שהמרכיבים יתאחדו והטעמים יתמזגו.
8. חתכו את הכריך לחצי והגישו מיד.