1. בקערה גדולה, מערבבים את גבינת השמנת עם הסוכר ותמצית הווניל עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
2. מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבב עד שהיא נטמעת בתערובת.
3. מנפים את הקמח ואבקת האפייה ומוסיפים לתערובת בהדרגה, תוך כדי ערבוב, עד לקבלת בצק רך.
4. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר גדול.
5. יוצרים כדורים קטנים מהבצק ומטגנים אותם בשמן החם עד שהם מזהיבים מכל הצדדים.
6. מוציאים את הכדורים מהשמן ומניחים על נייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
7. מפזרים אבקת סוכר מעל הכדורים ומגישים חם.