1. תחילה, נתחיל בהכנת קרם השקדים. נכניס את השקדים למעבד מזון ונעבד עד לקבלת מרקם חלק. נוסיף את שמן הזית, מיץ הלימון, חומץ הבלסמי, מלח ופלפל ונמשיך לעבד עד לקבלת קרם חלק ואחיד. נעביר לקערה ונשמור בצד.
2. נשטוף את הדג היטב ונייבש אותו בעזרת נייר סופג. נחתוך את הדג לקוביות קטנות ונעביר לקערה.
3. נוסיף לדג את הצלפים, הבצל הירוק, הפטרוזיליה והנענע הקצוצה. נערבב בעדינות כדי לא לפגוע במרקם הדג.
4. נוסיף את השמנת החמוצה ונערבב בעדינות עד שהכל מתאחד.
5. נניח את קרם השקדים על צלחת הגשה ונפזר מעליו את תערובת הדג. נקשט בעלי נענע טריים ונגיש מיד.