1. תחילה, נתחיל בהכנת קרם הלימון: בקערה קטנה, נערבב את השמנת המתוקה עם מיץ הלימון וגרידת הלימון. נוסיף מעט מלח ופלפל לפי הטעם ונערבב היטב עד לקבלת קרם חלק ואחיד. נניח בצד למנוחה במקרר.
2. נמשיך בהכנת הדג: נחתוך את דג הים לקוביות קטנות בגודל של כ-1 ס"מ. נשים את הקוביות בקערה ונוסיף שמן זית, חומץ בלסמי, דבש, עירית קצוצה, מלח ופלפל. נערבב בעדינות כדי שכל הקוביות יתכסו בתערובת הטעמים. נניח בצד למנוחה של כ-15 דקות.
3. בזמן שהדג סופג את הטעמים, נקלה את הפיסטוקים במחבת יבשה על אש בינונית עד שהם מקבלים צבע זהוב וריח נעים. נניח בצד להתקרר.
4. להרכבת המנה: על צלחת הגשה נניח כף מקרם הלימון במרכז ונמרח בעדינות בעזרת גב הכף. מעל הקרם נניח את קוביות הדג המתובלות בצורה אסתטית. נפזר מעל את הפיסטוקים הקלויים בצורה שווה.
5. לקישוט נוסף, ניתן להוסיף מעט גרידת לימון ועירית קצוצה מעל. המנה מוכנה להגשה!