1. תחילה, נתחיל בהכנת הדג. נחתוך את הדג לקוביות קטנות ונעביר לקערה גדולה.
2. נוסיף לדג את שמן הזית, מיץ הלימון, רוטב הסויה, וואסאבי, צ'ילי וכוסברה. נערבב היטב עד שכל המרכיבים מתמזגים יחד. נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ונערבב שוב.
3. נכסה את הקערה בניילון נצמד ונכניס למקרר למשך 20 דקות כדי שהטעמים יתמזגו.
4. בזמן שהדג במקרר, נכין את קרם הוואסאבי. נמעך את האבוקדו בקערה קטנה ונוסיף את השמנת החמוצה, מיץ הלימון הנוסף והבצל הירוק. נערבב היטב עד לקבלת קרם חלק.
5. לאחר שהדג סיים להתמזג עם הטעמים, נוציא מהמקרר ונגיש על צלחת הגשה יפה.
6. נזלף מעל הדג את קרם הוואסאבי ונפזר מעט כוסברה קצוצה לקישוט. ניתן להוסיף פרוסות דקות של צ'ילי לקישוט נוסף אם רוצים.
7. המנה מוכנה להגשה!