1. תחילה, יש לחתוך את הדג לקוביות קטנות בגודל של כ-1 ס"מ. חשוב להשתמש בדג טרי ואיכותי כדי לקבל את הטעם המיטבי.
2. חותכים את עגבניות השרי לחצאים ומניחים בקערה גדולה.
3. מוסיפים לקערה את קוביות הדג, שמן הזית, מיץ הלימון ושמן הבזיליקום. מערבבים בעדינות כדי לא לפגוע במרקם הדג.
4. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומוסיפים את הבצל הירוק והכוסברה הקצוצה. מערבבים שוב בעדינות.
5. מסדרים את הטרטר על צלחת הגשה ומפזרים מעל את הצנוברים הקלויים.
6. מגישים מיד ונהנים מהטעמים המרעננים והיוקרתיים.