1. התחילו בחימום הטורטיות על מחבת חמה למשך כדקה מכל צד, עד שהן מתחממות ומקבלות מעט צבע. אין צורך להוסיף שמן למחבת.
2. חתכו את גבינת החלומי לפרוסות דקות. חממו מחבת עם מעט שמן זית וטגנו את פרוסות הגבינה עד שהן מזהיבות משני הצדדים. זה לוקח בערך 2-3 דקות.
3. חתכו את העגבנייה לפרוסות דקות.
4. הניחו את הטורטיות על משטח עבודה. על כל טורטייה, סדרו את פרוסות גבינת החלומי, פרוסות העגבנייה וחופן עלי רוקט.
5. תבלו במעט מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
6. גלגלו את הטורטיות והגישו מיד. ניתן לחתוך לחצאים להגשה נוחה יותר.