
 
											1. מתחילים בהכנת תערובת הביצים: בקערה גדולה טורפים את הביצים עם החלב, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מוסיפים לתערובת הביצים את הפטרוזיליה, הבזיליקום והעירית הקצוצים ומערבבים שוב עד שהעשבים מתפזרים באופן שווה בתערובת.
3. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את החמאה. מחכים שהחמאה תימס ותתחיל לבעבע.
4. טובלים כל פרוסת לחם בתערובת הביצים והעשבים, מוודאים שכל פרוסה מצופה היטב.
5. מניחים את פרוסות הלחם במחבת החמה ומטגנים כל צד כ-3-4 דקות, עד שהלחם מזהיב ונהיה פריך.
6. בזמן שהלחם מטגן, מורחים שכבה נדיבה של גבינת עיזים על כל פרוסה.
7. לאחר שהלחם מוכן, מסדרים את הפרוסות על צלחת הגשה ומגישים חם.