1. תחילה, חממו את התנור לחום של 180 מעלות צלזיוס.
2. מרחו שכבה נדיבה של פסטו על כל פרוסת לחם.
3. הניחו פרוסות גבינת מוצרלה על הפסטו, כך שיכסו את כל שטח הלחם.
4. תבלו במעט מלח ופלפל לפי הטעם.
5. הניחו את פרוסות הלחם על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
6. טפטפו מעט שמן זית מעל כל פרוסה.
7. הכניסו לתנור ואפו במשך 10 דקות, או עד שהגבינה נמסה ומתחילה להזהיב.
8. הוציאו מהתנור וקשטו בעלי בזיליקום טריים לפני ההגשה.
9. הגישו חם ותיהנו מהטעמים הנפלאים!