1. התחילו בטוסטינג של פרוסת הלחם במחבת או בטוסטר עד שהיא הופכת לפריכה וזהובה.
2. בזמן שהלחם בטוסטינג, חותכים את האבוקדו לחצי ומוציאים את הגלעין. בעזרת כף, מוציאים את תוכן האבוקדו ומועכים אותו בקערה קטנה עם מעט מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
3. קלפו את הביצה הקשה וחתכו אותה לפרוסות דקות.
4. כשהלחם מוכן, מרחו עליו את האבוקדו המעוך בצורה אחידה.
5. סדרו את פרוסות הביצה הקשה מעל האבוקדו בצורה יפה.
6. פזרו מעל הכל קורט פפריקה מתוקה ומעט שמן זית להשלמת הטעמים.
7. הגישו מיד ותיהנו מארוחת בוקר מהירה ומזינה!