1. מתחילים בהכנת המעטפת הקריספית: בקערה גדולה מערבבים את פירורי הלחם עם הפרמזן המגורד, ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
2. בקערה נפרדת, טורפים את הביצים עם חרדל דיז'ון ומיץ לימון עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית.
4. טובלים כל נתח טונה בתערובת הביצים, ולאחר מכן מצפים אותו בתערובת פירורי הלחם והפרמזן.
5. מטגנים את נתחי הטונה במחבת החמה במשך כ-3-4 דקות מכל צד, עד שהמעטפת זהובה וקריספית והטונה מבושלת לפי הטעם.
6. מוציאים את נתחי הטונה מהמחבת ומניחים על נייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
7. מגישים חם עם סלט ירוק או ירקות קלויים בצד.