1. חותכים את החצילים לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ ומניחים על צלחת שמתאימה למיקרוגל.
2. מברישים את פרוסות החצילים בשמן זית ומפזרים מעט מלח.
3. מכניסים את הצלחת למיקרוגל ומפעילים על עוצמה גבוהה למשך 5 דקות, עד שהחצילים רכים ומעט חרוכים.
4. בזמן שהחצילים במיקרוגל, מכינים את הטחינה: מערבבים את הטחינה הגולמית עם המים, מיץ הלימון והמלח עד לקבלת מרקם חלק.
5. מוציאים את החצילים מהמיקרוגל ומסדרים על צלחת הגשה.
6. יוצקים מעל את הטחינה ומפזרים את גרגרי הרימון.
7. מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים מיד.