1. תחילה, ממיסים את השוקולד המריר בקערה מעל סיר עם מים רותחים (בן מארי) עד שהוא נמס לחלוטין. מערבבים מדי פעם כדי לוודא שהשוקולד לא נשרף.
2. בקערה נפרדת, מערבבים את חמאת השקדים עם הדבש ותמצית הווניל עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
3. מוסיפים את האגוזים הקלויים (אגוזי לוז ואגוזי מלך) לתערובת חמאת השקדים ומערבבים היטב.
4. מוסיפים את השוקולד המומס לתערובת האגוזים וחמאת השקדים ומערבבים עד שהכל מתאחד.
5. מוסיפים קורט מלח וקוקוס טחון ומערבבים שוב.
6. מרפדים תבנית בנייר אפייה ושופכים את התערובת לתוכה. משטחים בעזרת כף או מרית עד שהתערובת אחידה בגובהה.
7. מכניסים למקפיא למשך לפחות שעתיים עד שהחטיפים מתקשים.
8. לאחר שהחטיפים קפואים, חותכים אותם לריבועים בגודל הרצוי ומגישים מיד או שומרים במקפיא עד להגשה.