1. תחילה, חממו את השמן זית במחבת גדולה על אש בינונית.
2. הוסיפו את הבצל הסגול הקצוץ וטגנו עד שהוא מתחיל להתרכך ולהזהיב, כ-5 דקות.
3. הוסיפו את השום הקלוי וערבבו היטב למשך דקה נוספת.
4. הוסיפו את הקישוא המגורד למחבת, ובשלו תוך ערבוב מתמיד עד שהקישוא מתרכך ומאבד מנפחו, כ-5 דקות נוספות.
5. בקערה נפרדת, טרפו את הביצים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
6. שפכו את תערובת הביצים למחבת, וערבבו בעדינות כדי לפזר את הירקות באופן שווה.
7. הנמיכו את האש ובשלו את החביתה עד שהיא מתייצבת ומזהיבה בתחתית, כ-5 דקות.
8. הפכו את החביתה בעדינות ובשלו עוד 2-3 דקות מהצד השני.
9. העבירו את החביתה לצלחת הגשה, פזרו מעל פטרוזיליה קצוצה והגישו חם.