1. מתחילים בקליית השום: מחממים תנור ל-180 מעלות, עוטפים את שיני השום בנייר כסף ומכניסים לתנור למשך 15 דקות עד שהן רכות וזהובות.
2. בזמן שהשום בתנור, מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים כף שמן זית.
3. מוסיפים את עלי הקייל למחבת ומטגנים קלות עד שהם מתרככים, כ-3 דקות.
4. בקערה גדולה טורפים את הביצים עם כף חלב, מלח ופלפל לפי הטעם.
5. מוסיפים את הקייל המטוגן ואת השום הקלוי (לאחר שקילפתם אותו) לתערובת הביצים ומערבבים היטב.
6. מחממים את החמאה במחבת על אש בינונית-נמוכה ושופכים את תערובת הביצים למחבת.
7. מבשלים את החביתה על אש נמוכה עד שהיא מתייצבת, כ-5 דקות.
8. מפזרים מעל את גבינת הפרמזן וממשיכים לבשל עוד 2 דקות עד שהגבינה נמסה.
9. מקפלים את החביתה לחצי ומגישים חם.