1. תחילה, חממו את השמן זית במחבת גדולה על אש בינונית.
2. הוסיפו את השום הכתוש וטגנו קלות עד שהוא מתחיל להזהיב.
3. הוסיפו את עלי המנגולד הקצוצים וטגנו אותם עד שהם מתרככים ומאבדים מנפחם.
4. בקערה נפרדת, טרפו את הביצים עם מעט מלח ופלפל.
5. הוסיפו את הביצים הטרופות למחבת עם המנגולד והשום, וערבבו בעדינות.
6. פזרו את אגוזי המלך הקלויים מעל התערובת במחבת.
7. המשיכו לבשל על אש נמוכה עד שהביצים מתייצבות והתחתית מזהיבה.
8. הפכו את החביתה בעדינות בעזרת תרווד, ובשלו עוד 2-3 דקות מהצד השני.
9. הגישו חם, ותיהנו מהטעמים המופלאים!