1. תחילה, חממו את השמן זית במחבת גדולה על אש בינונית.
2. הוסיפו את הבצל הקצוץ וטגנו עד שהוא מתחיל להזהיב.
3. הוסיפו את הברוקולי הקצוץ והמשיכו לטגן עוד כ-5 דקות עד שהברוקולי מתרכך.
4. בקערה נפרדת, טרפו את הביצים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
5. הוסיפו את תערובת הביצים למחבת וערבבו בעדינות עם הבצל והברוקולי.
6. פזרו מעל את גרעיני החמנייה הקלויים ואת גבינת הפרמזן (אם משתמשים).
7. כסו את המחבת ובשלו על אש נמוכה כ-10 דקות, או עד שהחביתה מתייצבת.
8. הגישו חם ותיהנו!