1. תחילה, נשבור את הביצים לקערה ונטרוף אותן היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
2. נוסיף לתערובת הביצים את הג'ינג'ר המגורר, הבצל הירוק הקצוץ, רוטב הסויה, מלח ופלפל שחור לפי הטעם. נערבב היטב עד שכל המרכיבים מתאחדים.
3. נחמם מחבת על אש בינונית ונוסיף את שמן השומשום. נוודא שהשמן חם לפני שנוסיף את תערובת הביצים.
4. נשפוך את תערובת הביצים למחבת ונפזר את השומשום הקלוי מעל. נטגן את החביתה עד שהיא מתייצבת בצד התחתון, כ-3-4 דקות.
5. נהפוך את החביתה בעדינות בעזרת מרית ונטגן עוד 2-3 דקות עד שהיא מתבשלת גם בצד השני.
6. נגיש את החביתה חמה, ניתן לקשט בעוד בצל ירוק קצוץ ושומשום קלוי לפי הטעם.