1. בקערה גדולה, טורפים את הביצים עם החלב, מלח ופלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
3. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא מתחיל להזהיב.
4. מוסיפים את הפלפל האדום והגזר וממשיכים לטגן עוד כ-5 דקות עד שהירקות מתרככים.
5. יוצקים את תערובת הביצים למחבת ומבשלים עד שהחביתה מתחילה להתייצב.
6. מפזרים מעל את הטונה המסוננת, הפטרוזיליה ומיץ הלימון.
7. מקפלים את החביתה לחצי ומבשלים עוד כ-2 דקות עד שהטונה מתחממת.
8. מעבירים לצלחת הגשה וחותכים למנות.