1. בקערה גדולה, טורפים את הביצים עם החלב עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים (פטרוזיליה, כוסברה, עירית ובזיליקום) ומערבבים היטב.
3. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים שוב.
4. מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית.
5. יוצקים את תערובת הביצים למחבת ומבשלים עד שהחביתה מתחילה להתייצב בשוליים.
6. בעזרת מרית, מקפלים את החביתה לחצי וממשיכים לבשל עוד 2-3 דקות עד שהחביתה מוכנה מבפנים.
7. מעבירים את החביתה לצלחת ומגישים חם.