1. טורפים את הביצה: בקערה רחבה טורפים את הביצה בצורה אחידה.
2. מכינים את דפי האורז: טובלים במהירות את דפי האורז אחד אחרי השני בתערובת הביצה, כדי שיתכסה לגמרי אבל לא יתרכך יתר על המידה. לאחר מכן, מצמידים את הדפים אחד לשני, כך שמתקבלות 3 שכבות של דפי אורז שביניהן תערובת הביצה.
3. טיגון: מחממים שמן זית במחבת רחבה על אש בינונית-גבוהה. מניחים את דפי האורז במחבת ומטגנים כ-2 דקות מכל צד, עד שהם מזהיבים יפה.
4. הגשה: מעבירים את החביתה לצלחת ומגישים מיד עם עגבניות מרוסקות או סחוג בצד, או כל תוספת אחרת שאתם אוהבים.
בלחיצה על הכפתור "שנה מרכיב" תוכלו לשנות את המרכיב לבחירתכם. לדוגמה, תוכלו להחליף גבינה צהובה 28% בגבינה צהובה 9%, ולראות את הערך התזונתי מתעדכן במתכון באופן מיידי :)
מרכיב | משקל (גרם) | אנרגיה | חלבונים | שומנים | פחמימות |
---|---|---|---|---|---|
דפי אורז 22 ס"מ שנה מרכיב | 24 | 82.3 | 0.1 | 0.0 | 20.4 |
ביצה שלמה טריה שנה מרכיב | 60 | 85.8 | 7.6 | 5.7 | 0.4 |
שמן זית שנה מרכיב | 5 | 41.4 | 0.0 | 4.6 | 0.0 |
סה"כ | 209.5 | 7.7 | 10.3 | 20.8 |
אנרגיה | חלבונים | שומנים | פחמימות |
---|---|---|---|
209.5 | 7.7 | 10.3 | 20.8 |