1. חממי את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני.
2. הוסיפי את הבצל הקצוץ וטגני עד שהוא מתחיל להזהיב.
3. הוסיפי את הברוקולי הקצוץ והקישוא המגורד למחבת וטגני כ-5 דקות עד שהירקות מתרככים.
4. בקערה נפרדת, טרפי את הביצים עם מעט מלח ופלפל.
5. הוסיפי את תערובת הביצים למחבת וערבבי בעדינות עם הירקות.
6. אם את משתמשת בגבינת פרמזן, פזרי אותה מעל התערובת במחבת.
7. כסי את המחבת ובשלי על חום נמוך כ-5 דקות, עד שהביצים מתייצבות.
8. פזרי מעל את הפטרוזיליה הקצוצה והגישי חם.