1. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח.
2. בקערה נפרדת, טורפים את הביצה עם הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מוסיפים את היוגורט ותמצית הווניל ומערבבים היטב.
3. מאחדים את התערובות היבשה והרטובה ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
4. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר גדול.
5. בעזרת כף, יוצרים כדורים קטנים מהבצק ומטגנים אותם בשמן החם עד שהם מזהיבים מכל הצדדים.
6. מוציאים את הדונאטס מהשמן ומניחים על נייר סופג.
7. מפזרים אבקת סוכר מעל ומגישים חם.