1. תחילה, נתחיל בהכנת הרוטב: בקערה קטנה נערבב את רוטב הסויה, המירין, הסוכר החום, שמן השומשום, השום והג'ינג'ר. נערבב היטב עד שהסוכר נמס והרוטב אחיד.
2. נחתוך את פילה הדג לקוביות בגודל 3 ס"מ ונשרה אותם ברוטב שהכנו למשך 20 דקות. בזמן שהדג סופג את הטעמים, נשרה את שיפודי העץ במים כדי למנוע מהם להישרף על הגריל.
3. לאחר שהדג ספג את הטעמים, נשחיל את קוביות הדג על השיפודים, נוודא שכל שיפוד מכיל כ-4-5 קוביות דג.
4. נחמם את הגריל לחום בינוני-גבוה ונשמן את הרשת במעט שמן כדי למנוע מהדג להידבק.
5. נניח את השיפודים על הגריל ונצלה אותם כ-3-4 דקות מכל צד, עד שהדג מבושל היטב ומקבל צבע זהוב יפה.
6. בזמן שהדג על הגריל, נבריש אותו מדי פעם ברוטב שנותר כדי להעמיק את הטעמים.
7. לאחר שהדג מוכן, נגיש אותו חם עם בצל ירוק קצוץ מעל להוספת רעננות וצבע.