1. מתחילים בהכנת המרינדה: בקערה גדולה מערבבים את החומץ, השום הכתוש, הסוכר החום, רוטב הסויה והמים. מערבבים היטב עד שהסוכר נמס לחלוטין.
2. מניחים את הדג בקערה עם המרינדה, מכסים ומכניסים למקרר למשך 20 דקות לפחות כדי שהטעמים יספגו היטב.
3. מחממים שמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. מוציאים את הדג מהמרינדה ומייבשים מעט עם נייר סופג.
4. מטגנים את הדג במחבת החמה במשך 5-7 דקות מכל צד, עד שהוא מזהיב ופריך.
5. מוציאים את הדג מהמחבת ומניחים על נייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
6. מעבירים את המרינדה שנותרה למחבת ומבשלים על חום בינוני עד שהיא מצטמצמת ומסמיכה מעט.
7. מגישים את הדג המטוגן עם הרוטב המצומצם מעל, ומפזרים מעל בצלים ירוקים קצוצים לקישוט.