1. מתחילים בהכנת הרוטב: בקערה קטנה מערבבים את רוטב הסויה, שמן השומשום, הסוכר החום וחומץ האורז עד שהסוכר נמס לחלוטין.
2. מחממים סיר אידוי על אש בינונית ומוסיפים את המים. מביאים לרתיחה.
3. מניחים את פילה הדג על מגש אידוי, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומפזרים מעל את הג'ינג'ר המגורד.
4. מניחים את מגש האידוי בסיר ומאדים את הדג במשך 15-20 דקות, או עד שהדג מתבשל לחלוטין ונעשה רך.
5. בזמן שהדג מתאדה, מחממים מחבת קטנה על אש בינונית ומוסיפים את הבצל הירוק. מטגנים קלות עד שהבצל מתרכך מעט.
6. כאשר הדג מוכן, מוציאים אותו מהסיר ומניחים על צלחת הגשה. יוצקים מעל את הרוטב שהכנו ומפזרים את הבצל הירוק המטוגן.
7. מגישים חם ונהנים מהטעמים המופלאים!