1. מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לפרוסות דקות. מניחים בתבנית אפייה גדולה.
3. מערבבים את תפוחי האדמה עם 2 כפות שמן זית, מלח, פלפל, חצי מכמות השום, חצי מכמות הרוזמרין והטימין. מערבבים היטב ומסדרים בשכבה אחידה.
4. מניחים את הדג על תפוחי האדמה. משפשפים את הדג עם כף שמן זית, מלח, פלפל, שארית השום, הרוזמרין והטימין. מניחים את פרוסות הלימון בתוך הדג ומעליו.
5. יוצקים את היין הלבן מסביב לדג ולתפוחי האדמה בתבנית.
6. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים בתנור במשך 30 דקות.
7. מסירים את נייר האלומיניום וממשיכים לאפות עוד 15 דקות, או עד שהדג זהוב ותפוחי האדמה רכים.
8. מוציאים מהתנור ומגישים חם, עם פרוסות לימון נוספות לקישוט אם רוצים.