1. מחממים את שמן הקוקוס במחבת גדולה על חום בינוני. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא שקוף ורך.
2. מוסיפים את השום והג'ינג'ר וממשיכים לטגן עוד כדקה עד שהריח מתפשט.
3. מוסיפים את אבקת הקארי ומערבבים היטב כך שכל התבלינים יתערבבו עם הבצל והשום.
4. מוסיפים את חלב הקוקוס, רוטב הדגים, הסוכר החום ומיץ הליים. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה קלה.
5. מוסיפים את פילה הדג למחבת, מכסים ומבשלים על חום נמוך כ-15 דקות, או עד שהדג מבושל היטב ומתפרק בקלות.
6. מוסיפים את גרעיני הרימון וקוביות המנגו, מערבבים בעדינות ומבשלים עוד כ-5 דקות.
7. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומקשטים בכוסברה טרייה לפני ההגשה.