1. מחממים את השמן זית במחבת גדולה על חום בינוני ומוסיפים את הבצל. מטגנים עד שהבצל שקוף ורך.
2. מוסיפים את השום והג'ינג'ר וממשיכים לטגן עוד כדקה.
3. מוסיפים את אבקת הקארי, הכורכום, הכמון והפפריקה ומערבבים היטב עד שהריחות מתחילים להתפשט.
4. מוסיפים את חלב הקוקוס ורסק העגבניות, מערבבים ומביאים לרתיחה קלה.
5. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומנמיכים את האש.
6. מוסיפים את פילה הדג למחבת ומבשלים כ-15 דקות, או עד שהדג מבושל היטב.
7. בינתיים, מכינים את רוטב היוגורט: מערבבים את היוגורט עם הדבש ומיץ הלימון עד לקבלת תערובת חלקה.
8. מגישים את הדג בקארי עם רוטב היוגורט מעל ומקשטים בכוסברה טרייה.