1. מחממים את שמן הקוקוס במחבת גדולה על חום בינוני. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא שקוף ורך.
2. מוסיפים את השום והג'ינג'ר וממשיכים לטגן עוד כדקה עד שהריחות משתחררים.
3. מוסיפים את משחת הקארי הירוק ומערבבים היטב עם הבצל, השום והג'ינג'ר. מטגנים עוד כ-2 דקות כדי לשחרר את הטעמים.
4. מוסיפים את חלב הקוקוס, רוטב הדגים והסוכר החום. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה קלה.
5. מוסיפים את קוביות החצילים והפלפל האדום, מכסים ומבשלים על חום נמוך כ-15 דקות עד שהחצילים רכים.
6. מוסיפים את פילה הדג למחבת, מכסים ומבשלים עוד כ-10 דקות עד שהדג מבושל היטב.
7. מוסיפים את עלי הבזיליקום, מערבבים בעדינות ומתקנים תיבול עם מלח ופלפל לפי הטעם.
8. מגישים את הקארי החם מעל אורז לבן מבושל, ומקשטים בעלי בזיליקום נוספים אם רוצים.