1. מתחילים בהכנת המרינדה לדג: בקערה קטנה מערבבים את שמן הזית, מיץ הלימון, השום הכתוש, מלח ופלפל. משרים את פילה הדג במרינדה למשך 15 דקות לפחות כדי לספוג את הטעמים.
2. מחממים את הנינג'ה גריל לחום בינוני-גבוה. מניחים את פילה הדג על הגריל וצולים כ-4-5 דקות מכל צד, עד שהדג מתבשל ומקבל צבע זהוב יפה.
3. בזמן שהדג על הגריל, מחממים מחבת גדולה עם מעט שמן זית ומוסיפים את הפלפל האדום, הקישוא והגזר. מקפיצים את הירקות כ-5 דקות עד שהם מתרככים מעט אך עדיין שומרים על פריכות.
4. מוסיפים למחבת את הבצל הירוק, רוטב הסויה והדבש, וממשיכים להקפיץ עוד 2 דקות. מפזרים מעל את השומשום הקלוי ומערבבים היטב.
5. מגישים את פילה הדג על צלחת ומסדרים סביבו את הירקות המוקפצים. ניתן להוסיף מעט מיץ לימון טרי מעל להשלמת הטעם.