1. מתחילים בהכנת הבלילה לטמפורה: בקערה גדולה מערבבים את קמח הטמפורה עם המים הקרים עד לקבלת בלילה חלקה. מוסיפים את רוטב הסויה ומערבבים היטב.
2. מוסיפים לבלילה את הג'ינג'ר המגורד והצ'ילי הקצוץ, ומערבבים עד שהכל מתאחד.
3. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר גדול. השמן צריך להיות חם מאוד, אך לא מעשן.
4. חותכים את פילה הדג לחתיכות בגודל ביס, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
5. טובלים כל חתיכת דג בבלילת הטמפורה, ומוודאים שהיא מכוסה היטב מכל הצדדים.
6. מטגנים את חתיכות הדג בשמן החם עד שהן זהובות ופריכות, כ-3-4 דקות מכל צד.
7. מוציאים את הדג המטוגן לנייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
8. מסדרים את הדג המטוגן על צלחת הגשה, מקשטים בכוסברה קצוצה ומגישים עם פלחי לימון בצד.