1. מתחילים בהכנת רוטב היוגורט: בקערה קטנה מערבבים את היוגורט, מיץ הלימון, שמן הזית, הפטרוזיליה והשמיר. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומניחים בצד למנוחה במקרר.
2. חותכים את פילה הדג לחתיכות בגודל ביס ומניחים בצד.
3. בקערה גדולה מערבבים את קמח הטמפורה עם המים הקרים עד לקבלת בלילה חלקה.
4. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר גדול עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 180 מעלות.
5. טובלים כל חתיכת דג בבלילת הטמפורה ומטגנים בשמן החם עד שהן מזהיבות וקריספיות, כ-3-4 דקות מכל צד.
6. מוציאים את הדג המטוגן לנייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
7. מגישים את הדג המטוגן עם רוטב היוגורט בצד, ומקשטים בעשבי תיבול טריים לפי הטעם.