1. תחילה, יש לנקות את הדגים היטב ולהסיר את הקשקשים והקרביים. לאחר מכן, לשטוף את הדגים במים קרים ולייבש אותם בנייר סופג.
2. בקערה גדולה, לערבב את הפטרוזיליה, הכוסברה, השמיר, והשום הכתוש. להוסיף חצי מכמות שמן הזית, מיץ הלימון, גרידת הלימון, מלח ופלפל, ולערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
3. למלא כל דג בתערובת עשבי התיבול שהכנו, ולסגור בעדינות את הדג כך שהתערובת תישאר בפנים.
4. לחמם תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
5. במחבת גדולה, לחמם את יתרת שמן הזית ולטגן את הבצל הפרוס עד שהוא מזהיב.
6. להוסיף את הקמח למחבת ולערבב היטב עד שהקמח נטמע בשמן והבצל.
7. להוסיף את היין הלבן ולבשל על אש בינונית עד שהיין מצטמצם בחצי.
8. להוסיף את ציר הדגים או המים ולבשל עוד 5 דקות עד שהרוטב מסמיך מעט.
9. להעביר את הדגים הממולאים לתבנית אפייה ולשפוך מעליהם את הרוטב שהכנו.
10. לאפות בתנור שחומם מראש כ-25-30 דקות, או עד שהדגים מבושלים היטב והבשר נפרד בקלות מהעצם.
11. להגיש חם עם פרוסות לימון טרי ועשבי תיבול לקישוט.