
1. חממו תנור ל-150 מעלות צלזיוס.
2. בקערה גדולה, ערבבו את שיבולת השועל, אגוזי הברזיל, פירות היער המיובשים, קינמון ומלח.
3. בסיר קטן, חממו את הדבש ושמן הקוקוס עד להמסה מלאה.
4. הוסיפו את תמצית הווניל לתערובת הדבש ושמן הקוקוס.
5. שפכו את התערובת הנוזלית על התערובת היבשה וערבבו היטב עד שכל החומרים מצופים.
6. פזרו את התערובת על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ואפו במשך 30 דקות, תוך ערבוב כל 10 דקות.
7. לאחר האפייה, הוסיפו את הפרוביוטיקה וערבבו בעדינות.
8. הניחו לגרנולה להתקרר לחלוטין לפני האחסון.