1. הכנת בסיס הגלידה: בקערה גדולה, מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת יציבה. זה נותן לגלידה את המרקם הקרמי המפנק שלה.
2. הוספת החלב המרוכז: מוסיפים את החלב המרוכז הממותק ותמצית הווניל לקצפת, ומקפלים בעדינות עד שהתערובת אחידה. החלב המרוכז מוסיף מתיקות נעימה.
3. הוספת במבה ושוקולד: מוסיפים את במבה האדומה הכתושה, השוקולד הלבן המומס, וחמאת הבוטנים לתערובת ומערבבים בעדינות. השילוב הזה נותן לגלידה טעמים ומרקמים מגוונים ומפתיעים.
4. הקפאה: מעבירים את התערובת למיכל הקפאה, ומקפיאים למשך 4-6 שעות או עד שהגלידה מתייצבת לחלוטין.
5. הגשה: מגישים את הגלידה בקעריות, ומקשטים במעט במבה אדומה כתושה מלמעלה להשלמת המראה והטעם.
בלחיצה על הכפתור "שנה מרכיב" תוכלו לשנות את המרכיב לבחירתכם. לדוגמה, תוכלו להחליף גבינה צהובה 28% בגבינה צהובה 9%, ולראות את הערך התזונתי מתעדכן במתכון באופן מיידי :)
מרכיב | משקל (גרם) | אנרגיה | חלבונים | שומנים | פחמימות |
---|---|---|---|---|---|
שמנת מתוקה להקצפה 32% שנה מרכיב | 500 | 1,575.0 | 10.0 | 95.0 | 23.5 |
חלב כחוש מרוכז ממותק שנה מרכיב | 400 | 1,272.0 | 8.8 | 32.0 | 237.6 |
במבה מתוקה בטעם תות שנה מרכיב | 150 | 696.0 | 4.5 | 23.3 | 117.0 |
שוקולד לבן שנה מרכיב | 100 | 555.0 | 5.5 | 33.0 | 59.0 |
חמאת בוטנים שנה מרכיב | 10 | 63.2 | 2.5 | 5.0 | 2.2 |
סה"כ | 4,161.2 | 31.3 | 188.3 | 439.3 |
אנרגיה | חלבונים | שומנים | פחמימות |
---|---|---|---|
520.2 | 3.9 | 23.5 | 54.9 |