1. התחילו בהכנת הבננות: קלפו את הבננות וחתכו אותן לפרוסות עבות. הניחו את הפרוסות על מגש והכניסו למקפיא למשך 2-3 שעות עד שהן קפואות לחלוטין.
2. לאחר שהבננות קפואות, הכניסו אותן למעבד מזון יחד עם הקקאו, חלב השקדים, הדבש ותמצית הווניל. עבדו את התערובת עד לקבלת מרקם חלק וקרמי.
3. הוסיפו את אגוזי המלך הקצוצים וערבבו בעדינות עד שהם מתפזרים באופן שווה בתערובת.
4. העבירו את התערובת לכלי מתאים להקפאה והכניסו למקפיא למשך 2-3 שעות נוספות.
5. לפני ההגשה, הוציאו את הגלידה מהמקפיא ותנו לה להתרכך מעט בטמפרטורת החדר למשך 5-10 דקות.
6. הגישו את הגלידה בקערות אישיות וקשטו בעוד שברי אגוזי מלך אם תרצו.