1. קלפו את הבננות וחתכו אותן לפרוסות. הכניסו למקפיא למשך שעתיים לפחות עד שהן קפואות לחלוטין.
2. המיסו את השוקולד המריר על בן מארי או במיקרוגל בפולסים קצרים, עד שהוא נמס לחלוטין.
3. הכניסו את הבננות הקפואות, השוקולד המומס, חלב השקדים, סוכר הקוקוס ותמצית הווניל לבלנדר. ערבבו עד לקבלת תערובת חלקה וקרמית.
4. העבירו את התערובת לכלי מתאים להקפאה והכניסו למקפיא למשך 4 שעות לפחות.
5. בינתיים, קללו את שבבי הקוקוס במחבת יבשה על אש בינונית עד שהם מזהיבים ומפיצים ריח נעים.
6. לאחר שהגלידה קפאה, הגישו אותה עם שבבי הקוקוס הקלויים ופירות היער מעל.