1. מתחילים בניקוי הברבוניות: שוטפים היטב ומסירים את הקשקשים והקרביים. מייבשים היטב עם נייר סופג.
2. בקערה גדולה מערבבים את הקמח, המלח, הפפריקה והשום הגבישי. טובלים כל ברבוניה בתערובת הקמח עד שהיא מצופה היטב.
3. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר גדול. כשהשמן חם, מטגנים את הברבוניות בכמה נגלות עד שהן זהובות ופריכות. מוציאים ומניחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.
4. להכנת רוטב הטחינה: בקערה מערבבים את הטחינה הגולמית עם המים, מיץ הלימון, השום הכתוש והמלח. מערבבים היטב עד לקבלת רוטב חלק ואחיד.
5. מגישים את הברבוניות המטוגנות עם רוטב הטחינה בצד, ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.