1. מתחילים בקירמול הבצל: חותכים את הבצל לפרוסות דקות. מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית ומוסיפים את הבצל. מטגנים את הבצל תוך ערבוב מדי פעם עד שהוא מזהיב ומקורמל, כ-10 דקות. אם הבצל מתחיל להישרף, ניתן להוסיף מעט מים למחבת.
2. בזמן שהבצל מתקרמל, טורפים את הביצים בקערה עם מעט מלח ופלפל לפי הטעם.
3. לאחר שהבצל מקורמל, מוסיפים את החמאה למחבת וממיסים אותה. לאחר מכן, מוסיפים את הביצים הטרופות למחבת.
4. מערבבים בעדינות את הביצים עם הבצל המקורמל בעזרת מרית, עד שהביצים מתבשלות אך עדיין רכות.
5. מוסיפים את אגוזי המלך הקצוצים ומערבבים בעדינות.
6. מגישים חם, ניתן לקשט עם מעט פטרוזיליה קצוצה או עירית לפי הטעם.