1. מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. מנקים את הדג היטב ומייבשים אותו בנייר סופג.
3. מערבבים את המלח הגס עם החלבונים בקערה גדולה עד לקבלת תערובת דביקה.
4. מניחים שכבה דקה של תערובת המלח בתבנית אפייה גדולה.
5. ממלאים את חלל הבטן של הדג בפרוסות הלימון, ענפי הרוזמרין והטימין, ומעט פלפל שחור גרוס.
6. מניחים את הדג על שכבת המלח בתבנית ומכסים אותו לחלוטין בתערובת המלח הנותרת, כך שלא יראו את הדג כלל.
7. מכניסים את התבנית לתנור ואופים במשך 60 דקות.
8. מוציאים את התבנית מהתנור ונותנים לדג לנוח במשך 10 דקות.
9. שוברים בעדינות את שכבת המלח ומסירים אותה מהדג.
10. מברישים את הדג במעט שמן זית ומגישים חם.