1. תחילה, נחתוך את הטופו לקוביות בגודל בינוני ונניח בקערה. נוסיף את רוטב הסויה, מיץ הלימון, הדבש או הסירופ מייפל, השום והג'ינג'ר. נערבב היטב ונשאיר להשרות כ-15 דקות כדי שהטעמים ייספגו בטופו.
2. בינתיים, נחמם מחבת גדולה עם כף שמן זית על אש בינונית. נוסיף את הבצל הסגול ונקפיץ עד שהוא מתחיל להתרכך.
3. נוסיף למחבת את הפלפל האדום, הקישוא והחציל. נקפיץ את הירקות יחד כ-10 דקות עד שהם מתרככים אך עדיין שומרים על פריכות.
4. נוסיף את הטופו המושרה למחבת ונקפיץ יחד עם הירקות כ-5 דקות נוספות, עד שהטופו מקבל צבע זהוב יפה.
5. נוסיף את עשבי התיבול הטריים, מלח ופלפל לפי הטעם, ונערבב היטב.
6. נגיש את האנטיפסטי חם, ניתן להוסיף מעט שמן זית מעל לפני ההגשה להעצמת הטעמים.