1. מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. קולפים את הגזרים, הבטטות, שורש הסלרי ושורש הפטרוזיליה וחותכים לקוביות בגודל אחיד.
3. חותכים את הבצל הסגול לרבעים.
4. מניחים את כל הירקות בקערה גדולה ומוסיפים את שמן הזית, הדבש, החומץ הבלסמי והתימין. מערבבים היטב עד שכל הירקות מצופים בתערובת.
5. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים שוב.
6. מסדרים את הירקות בתבנית אפייה בשכבה אחת כדי להבטיח אפייה אחידה.
7. מכניסים לתנור ואופים במשך 45 דקות, או עד שהירקות רכים ומשחימים קלות.
8. מוציאים מהתנור ומגישים חם.