1. חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. חתכו את הפלפלים לרצועות, את החציל לקוביות, את הקישואים לפרוסות עבות, ואת הבצל לחצאים.
3. קלפו את ראש השום והשאירו את השיניים שלמות.
4. הניחו את כל הירקות בתבנית אפייה גדולה.
5. פזרו מעל את שמן הזית, המלח, הפלפל והתבלינים שבחרתם.
6. ערבבו היטב את הירקות כך שכל הירקות יהיו מצופים בשמן ותבלינים.
7. הכניסו לתנור ואפו במשך 25 דקות, או עד שהירקות רכים ומשחימים קלות.
8. הוציאו מהתנור והגישו חם או בטמפרטורת החדר.