1. מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. חותכים את הפלפלים, הקישואים, החציל, הבצל והבטטה לקוביות בגודל אחיד.
3. מניחים את כל הירקות בקערה גדולה ומוסיפים את שמן הזית, החומץ הבלסמי, המלח, הפלפל והשום הכתוש. מערבבים היטב עד שכל הירקות מצופים בתערובת.
4. מפזרים את הירקות על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה בשכבה אחת.
5. מפזרים מעל את התימין הטרי.
6. מכניסים לתנור ואופים כ-40 דקות, או עד שהירקות רכים ומשחימים קלות.
7. מוציאים מהתנור ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.