1. שטפו את האורז היטב והניחו בצד.
2. חממו שמן קוקוס בסיר גדול והוסיפו את הבצל, השום והג'ינג'ר. טגנו עד שהבצל שקוף.
3. הוסיפו את הקארי הירוק וערבבו היטב.
4. הוסיפו את חלב הקוקוס, רוטב הדגים, הסוכר החום ורוטב הסויה. הביאו לרתיחה.
5. הוסיפו את האורז, הפלפל הירוק והאפונה. ערבבו היטב והנמיכו את האש.
6. כסו את הסיר ובשלו על אש נמוכה כ-20 דקות, או עד שהאורז סופג את כל הנוזלים.
7. הוסיפו את הכוסברה, ערבבו בעדינות ותבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
8. הגישו חם ותיהנו!