1. שוטפים את האורז היטב ומשרים במים למשך 20 דקות.
2. מחממים שמן זית בסיר גדול ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף.
3. מוסיפים את הקינמון והכורכום ומערבבים היטב.
4. מוסיפים את האורז המסונן ומטגנים קלות עם התבלינים.
5. מוסיפים את המים והמלח, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות.
6. מוסיפים את הצימוקים, המשמשים, השקדים, אגוזי המלך והפיסטוקים, מערבבים בעדינות ומבשלים עוד 10 דקות.
7. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה למשך 10 דקות נוספות.
8. מערבבים בעדינות ומגישים חם.