1. שוטפים את האורז והעדשים ומסננים.
2. מחממים את שמן הזית בסיר גדול ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף.
3. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה.
4. מוסיפים את האורז והעדשים לסיר ומערבבים היטב.
5. מוסיפים את תבלין הבהרט, הכמון, הכורכום והמלח ומערבבים.
6. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
7. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה כ-30 דקות, עד שהאורז והעדשים רכים.
8. מסירים מהאש ומשאירים מכוסה לעוד 10 דקות.
9. מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים חם.