1. שוטפים את האורז היטב ומסננים.
2. מחממים שמן זית בסיר גדול ומוסיפים את השום הכתוש. מטגנים קלות עד שהשום מתחיל להזהיב.
3. מוסיפים את האורז לסיר ומערבבים היטב עם השום.
4. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה כ-15 דקות, עד שהאורז סופג את כל הנוזלים.
5. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה לעוד 5 דקות.
6. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה, מיץ הלימון, מלח ופלפל. מערבבים בעדינות עם מזלג כדי לאוורר את האורז.
7. מגישים חם ומקשטים בכוסברה נוספת לפי הטעם.