1. מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לקוביות בגודל אחיד כדי להבטיח אפייה שווה.
3. מניחים את תפוחי האדמה בקערה גדולה ומוסיפים את שמן הזית, הפפריקה, השום הגבישי, המלח והפלפל. מערבבים היטב עד שכל הקוביות מצופות בתערובת התבלינים.
4. מסדרים את תפוחי האדמה על תבנית אפייה בשכבה אחת, כדי להבטיח פריכות מירבית.
5. מכניסים לתנור ואופים במשך 45 דקות, או עד שתפוחי האדמה זהובים ופריכים.
6. מוציאים מהתנור ומפזרים מעל את הפטרוזיליה הקצוצה לפני ההגשה.